Germanic delicacies
Forest and meadow salad
with herb dressing and croutons
€8,70
– as a starter €4,90
Kartoffel-Suppe
mit gebratener Blutwurst
€6,50
Home-cooked meat in aspic with onion and
apple jam and toasted stone-baked bread
€9,80
– as a starter €6,90
Feldsalat mit gebratenen Speck-und Kartoffelwürfeln und warmer Kartoffelsauce
€8,90
Stew of forest venison with lingonberry cream,
fresh pear compote, spaetzle
and seasonal vegetables
€16,50
Venison sausages with curly-kale,
diced sautéed potatoes and Pommery mustard
€10,90
Braised shoulder of beef
with green beans and potato cakes
€14,50
Schnitzel in herb breadcrumbs with a
small salad and a choice of chips or fried potatoes
€15,90
Fried fish – crispy filets of Pangasius
with fried potatoes, green beans and
a tarragon-mustard sauce
€15,90
Geschmorte Rinderbäckchen
mit Sellerie-Kräuter-Kartoffelpüree und frischem Gemüse
€17,50
Rump steak with a mustard-horseradish dressing,
fried onion rings, fried potatoes and fresh vegetables
€19,20 |
Roman delicacies
Mixed leaf salad
with grilled goats cheese,
pink lentils, beansprouts
in a balsamic vinaigrette
€12,50
– as a starter €7,50
Tomato soup
with fresh basil
€6,90
Rumpsteak mit Ziegenkäse
und Thymian überbacken,
Ratatouille und Pommes Frites
€19,90
Spaghetti with fresh fish,
tomatoes, chilli and mint
with an olive oil dressing
€15,90
Limes Roast — A traditional German dish with a
Roman flourish, lovingly prepared for you:
Roast pork with onions and plenty of
fresh herbs served with potato cakes in a
cast iron skillet and fresh vegetables
€15,50
Vegetarische Leckerbissen
Hausgemachte Spinatnocken
auf Tomatensauce
mit gehobeltem Parmesan
€14,50
Hausgemachte, knusprig gebratene Kartoffel-Roulade
auf frischem Ratatouille
€12,90
Dessert
Unsere Desserts ändern sich ständig – lassen Sie
sich überraschen oder fragen Sie uns – wir beschreiben sie in allen Farben
€7,50 |